За нас


Началото на предлагането на паркетни услуги се поставя делече през 1962 година, когато Методи Макавеев започва да се занимава с монтаж и обработка на паркет. Занаятът му се продължава от неговия син Илиян Илиев, който развива фирмата в сегашния й вид. Днес Илиян Илиев е “Майстор за полагане на паркет” и член на Българската асоциация на професионалните паркетчии.

„ПАРКЕТИ ИЛИЕВ” специализира дейността си в монтаж, търговия и дистрибуция на всички видове масивни, многослойни, екзотични и художествени паркети, ламинирани и винилни подови настилки от цял свят. На своите клиенти ние предлагаме пълна гама от услуги, свързани с монтаж, циклене, фугиране, полиране и лакиране на паркети и дюшемета.

С развитието си и утвръждаването на българския пазар фирмата създаде верига "ПАРКЕТИ ИЛИЕВ". Търговските обекти се намират на територията на градовете Русе, Свищов и Белене, като по този начин фирмата се позиционира на територията на Централна северна България. Централният офис на фирмата се намира в гр. Свищов на ул. "Н. Д. Петков" 36а.

Посещавайки всеки един от магазините „ПАРКЕТИ ИЛИЕВ", Вие можете да изберете ламиниран паркет от световно признати производители като Kronotex, Kronospan, Kronopol, Kronoswiss, Kandl, Classen, Tarkett. Ние можем да заявим отговорно, че цените на предлаганите продукти са едни от най-атрактивните на пазара.

„ПАРКЕТИ ИЛИЕВ"  предлага естествени паркети и дюшемета от най-разпространените в България дървесини като дъб, бук и чам, произведени от сертифицирани български производители.

Във фирмените магазини, клиентите с изтънчен вкус могат да намерят естествени, многослойни и екзотични паркети. Посещавайки нашите търговски обекти Вие имате възможност да разгледате голямото разнообразие от дървесини като Тик, Сукупира, Мербо, Дусе, Ироко, Кемпас, Махагон, Бамбук, Ипе, Жатоба, Тауари, Венге, Опушен Дъб и много други.

В отговор на съвременните тенденции и европейските стандарти за подови настилки за дома и обществените помещения, фирмата предлага PVC и LVT настилки. Преминалите професионално обучение от Tarkett Academy монтажници на фирмата гарантират качествения монтаж на PVC и LVT настилките.

За да пренесете уютът и топлината на дървените подове в откритите части на Вашия дом или градина, във фирмените ни магазини можeте да откриете голямо разнообразие от естествени декинг настилки от Мербо, Бангерай, Мелас, Акация и други, или от дървесно-полимерни композитни материали ( Wood Plastic Composites – WPC ).

Към своите основни продукти "ПАРКЕТИ ИЛИЕВ" предлага и пълната гама от аксесоари и консумативи за тяхната поддръжка, обработка и монтаж. В магазините ни ще намерите голямо разнообразие от дървени первази, декоративни лайсни, всякакъв вид подложки за подови настилки, фугиращи продукти, уплътнители за паркетни фуги, цялата гама от консумативи за поддръжка на дървен паркет, лакове на водна основа, лакове с разредител, лепила, грундове за дърво, разредители и оцветители, пълнители и фиксатори.

За да гарантираме пълната удовлетволеност на потребителите, всичките ни служители, ангажирани в продажбите и техническото обслужване, работят за клиентите. Ние наричаме това комплексно организационно решение.

Доверие и комфорт, близък диалог и лични отношения с Вас - нашите клиенти! По този начин ние правим Вашите потребности и желания нашият ключ към успешното предлагане и професионално обслужване на пазара.

 

Паркети Илиев © 2019